Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров сподели, че основната

...
Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров сподели, че основната
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Феновете във Варна дори не се коментират

 Теди Салпаров стана баща за повторно  Шегаджията Салпаров: Дано Пламен Константинов бъде на линия за идващия мач
Либерото на националния ни волейболен тим Теодор Салпаров показа, че основната цел пред " лъвовете " е класиране измежду първите шест тима на идното международно състезание, на което сме домакини дружно с Италия.

" На такива огромни конгреси в действителност е тежко, когато за нашия тим отсъства такива значими фигури. Лошото е, че по всяка възможност Георги Братоев го губим и това е един огромен минус. Да се надяваме, че другите момчета, извикани на неговата позиция, ще съумеят да го заместят по най-хубавия метод. Ще се молим и ще палим свещи никой да не се контузва, с цел да може селекционерът Пламен Константинов да разполага с оптимален брой състезатели. На подобен огромен конгрес трябват доста хора, с цел да се реализират резултати.

Имаше момент, в който се замислих за отричане. Това е психическа и морална отмалялост – когато те бият толкоз доста, а поради лишенията, които вършим, не заслужаваме да се излагаме по подобен метод на родна земя, пред родна аудитория. Срещу Канада и Бразилия направихме мачове, които демонстрираха, че нашият отбора има капацитет и може да се бори с най-големите тимове и да ги надвивам. Трябва да ни е в главите преди международното, че в залата във Варна сме побеждавали и Бразилия, и Канада. Ако излезем със същото себераздаване, имаме огромен късмет да създадем един прекрасен резултат.

Феновете във Варна даже не се разясняват. Винаги са ни помагали и там, и в София. Били са ни 7-ият състезател. Повечето триумфи ги изискуем на тях. Пак се дублирам както при Лигата на нациите, само че е доста значимо по какъв начин ще стартираме. Ако тръгнем с доста положителни изяви в групата или – в главата ми се върти по този начин – да излезем първи от групата, имаме късмет за огромната шестица. Това ни е главната цел. И Полша, и Иран са доста положителни тимове, играем тежко против тях, само че не е невероятно да ги победим.

Мен ме тормозят всички противници. Доказали сме, че бием огромни тимове, а падаме от по-слаби съперници. Постоянството ме тормози. Силно се надявам то да ни е огромният фактор – да държим едно равнище и да не вършим грандиозни победи над огромни сили, а на другия ден да паднем от по-скромни тимове. Това желая ", сподели Салпаров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР